WELKOM OP GSM WERELD REPAIRCENTER

Microsoft (Xbox 360)

Microsoft (Xbox 360)

Xbox 360 reparatie

Is uw Xbox 360 defect en wilt u deze laten repareren zonder hem naar Microsoft te hoeven opsturen? Spelcomputers als de Xbox 360 worden veelal intensief gebruikt. Dat betekent dat er ook onderdelen kunnen verslijten of geheel defect raken. Als dat bij u het geval is, dan hoeft u niet direct op zoek te gaan naar een nieuwe Xbox 360 spelcomputer, want u kunt uw Xbox 360 ook laten repareren.

Bij GSM WERELD  koopt u de benodigde Xbox 360 onderdelen tegen een scherpe prijs of u kunt het door ons laten repareren. Gsm Wereld is dé specialist in het repareren van Xbox 360's. Onze deskundige monteurs vervangen het defecte Xbox 360-onderdeel door een nieuw, origineel exemplaar.

Xbox 360 reparatie: RROD?

De Ring of Death, ook wel Red Ring of Death ( rrod ) genoemd is de meest voorkomende fout bij de Xbox 360. Waar normaliter de Ring of Light (de startknop/power button) groen licht zal geven, zal deze nu rood zijn. Voordat u gebruik wilt maken van onze Xbox 360 reparatie service raden we aan om eerst uit te zoeken wat het probleem is. Raak niet meteen in paniek want ons Xbox 360 reparatie team kan dit probleem in de meeste gevallen verhelpen door reflow of de reball methode toe te passen.

Xbox 360 reparatie: Andere problemen

In het geval dat uw Xbox 360 een andere probleem heeft dan de Ring of Death, zoals krassen op de spelschijf, spellen die niet meer draaien of de eject/ inslikking mechanisme dat niet meer werkt. Dan is de dvd drive mechanisme of de lens aan vervanging toe. Ook kan het voorkomen dat de Xbox 360 wel opstart, maar dat u vervolgens geen beeld te zien krijgt omdat de HMDI- of AV-poort kapot is. Tevens kan het voorkomen dat u niet op internet kan, de voeding defect is, controllers geen verbinding maken of dat de Xbox 360 van binnen stofvrij gemaakt dient te worden. Dit zijn allemaal problemen die ons Xbox 360 reparatie team kan oplossen.

Xbox 360 reparatie met garantie

Op al onze Xbox 360 reparaties geven wij 3 maanden garantie op het vervangend onderdeel en onze werkzaamheden. Staat de gewenste reparatie niet in de lijst? Bel of mail ons: 

026 702 4306 

Info@gsm-wereld.nl