WELKOM OP GSM WERELD REPAIRCENTER

Microsft (Xbox One)

Xbox One reparatie

Xbox One reparatie Arnhem

Uw Xbox One spelcomputer is kapot en deze heeft geen fabrieksgarantie meer, of bent u het aankoopbewijs kwijt? Vanaf nu bieden wij ook Xbox One reparaties aan. Het kan zijn dat we inmiddels meer Xbox One reparaties aanbieden, maar dat deze pagina nog niet op tijd is bijgewerkt. Hiervoor kunt u het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen: Bel of mail ons:

Info@gsm-wereld.nl

Xbox one Lens reparatie

De lens is zo ongeveer het belangrijkste onderdeel van een gameconsole. Vaak gaat deze na jaren van het spelen van zwaardere spellen minder goed werken of zelfs helemaal kapot. Uiteraard kan dit ook willekeurig gebeuren zonder dat er jaren aan speelplezier aan vooraf gaan. In dat geval hoeft u niet te treuren, bij Gsm Wereld kunnen wij de lens voor u vervangen middels een Xbox One reparatie. Via de Xbox One reparatie heeft u de garantie dat u snel weer uw favoriete games kunt spelen op uw eigen vertrouwde console. Daarnaast krijgt u 3 maanden garantie op deze reparatie van ons, zodat u niet bezorgd hoeft te zijn dat het probleem weer terugkomt.

Xbox One reparatie Arnhem

Stel uw console is kapot gegaan tijdens het spelen, of zelfs terwijl deze uitstond. Dat hoeft niet te betekenen dat u meteen nieuwe console aan hoeft te schaffen! U kunt deze gewoon laten maken tegen een lager tarief bij Gsm Wereld. Onze reparateurs zijn zeer ervaren en daardoor weet u zeker dat er zorgvuldig met uw apparaat omgegaan zal worden en dat de Xbox One reparatie correct uitgevoerd zal worden. Een Xbox one reparatie is ook nog eens vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe spelcomputer, waardoor u veel geld kunt besparen.


KIES UW REPARATIE

LENS/MECHANISME REPARATIE€95
POWER/EJECT BUTTON REPARATIE€45

Telefoon : 026 702 4306 

Email: Info@gsm-Wereld.nl