WELKOM OP GSM WERELD REPAIRCENTER

Playstation 3

Playstation 3

Playstation 3 reparatie

 

Is je Playstation 3 kapot gegaan en wil je deze laten repareren zonder dat je hem naar Sony hoeft op te sturen? Dat je Playstation kapot is gegaan is natuurlijk erg vervelend en dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan je Playstation 3 bijvoorbeeld de Yellow Light Of Death hebben, ook kan het zijn dat je Playstation wel opstart maar dat je vervolgens geen beeld hebt. Gsm Wereld heeft een vakkundige Playstation 3 reparatie service die uw Playstation snel en goedkoop kan repareren.

Playstation 3 reparatie: YLOD?

Voordat je gebruikt wilt maken van onze Playstation 3 reparatie service raden we aan om eerst uit te zoeken wat het probleem is. Een welbekend probleem bij de PS3 is de YLOD (Yellow Light Of Death). Dit probleem kun je herkennen door het lampje. Brandt het lampje voor twee seconden in een geel/groen kleur en veranderd het vervolgens in een rood knipperend lampje, dan is er sprake van de YLOD. Raak niet meteen in paniek want ons Playstation 3 reparatie team kan dit probleem in de meeste gevallen verhelpen door je PS3 mainboard te reflowen of te reballen.

Playstation 3 reparatie: andere problemen

Naast de YLOD kan je Playstation natuurlijk ook andere problemen hebben. Leest je Playstation de spellen niet meer of draait de cd niet meer? Dan is waarschijnlijk je lens aan vervanging toe. Ook kan het voorkomen dat je Playstation wel opstart, maar dat je vervolgens geen beeld te zien krijgt omdat je HMDI- of AV-poort kapot is. Tevens kan het voorkomen dat je voeding kapot gaat of dat je Playstation van binnen stofvrij gemaakt dient te worden. Dit zijn allemaal problemen die ons Playstation 3 reparatie team kan oplossen.

Playstation 3 reparatie met garantie

Op al onze Playstation 3 reparaties geven wij 3 maanden garantie op het vervangend onderdeel en onze werkzaamheden. Staat de gewenste reparatie niet in de lijst? Bel of mail ons: 026-7024306 of info @gsm-wereld.nl