iPhone Reparatie Deventer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone reparatie Deventer

Wij van GSM-wereld Deventer begrijpen dat het vervelend is als je jouw iPhone niet meer kunt gebruiken omdat deze kapot is. Daarom zorgen wij dat je niet lang hoeft rond te lopen met een niet-werkende iPhone. Als je je iPhone bij ons brengt krijg je hem doorgaans binnen 30 minuten zo goed als nieuw terug. In enkele gevallen kan het iets langer duren dan 30 minuten, maar nooit langer dan 60 minuten. Waterschade bijvoorbeeld neemt iets meer tijd in om te repareren doordat de iPhone van binnen goed gereinigd moet worden. Wij houden niet alleen rekening met jouw tijd, maar ook met je geld en het milieu. Onze reparaties zijn niet alleen snel, maar ook voordelig. En doordat je je iPhone laat repareren in plaats van een nieuwe koopt ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

 

Onderdelen

Wij gebruiken bij alle reparaties 100% kwaliteitsonderdelen zodat jouw iPhone weer zo goed als nieuw werkt. Voor iPhones gebruiken wij alleen maar Apple onderdelen voor de reparatie. Doordat het van hele goede kwaliteit is, zul je er ook lang geen problemen meer mee ervaren. Heb je dat wel? Kom dan even langs in een van onze winkels en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Monteurs

Onze gecertificeerde monteurs zijn heel goed in hun vak en hebben meer dan 10 jaar ervaring. Ze hebben al honderden iPhone reparaties uitgevoerd en repareren altijd precies wat nodig is en niet meer. Zo besparen ze tijd en kunnen ze snel verder naar de volgende reparatie. Ook besparen ze zo geld en onderdelen doordat ze niks extra of te veel gebruiken en dat is ook weer goed voor het milieu.

 

Filialen

 

GSM-wereld heeft 2 filialen in Nederland. Één in Arnhem en één in Deventer.