Snelle en hoogwaardige smartphone, laptop, tablet of game console reparatie!

 

Heeft u een defect display, werkt uw microfoon of speaker niet/slecht, of heeft uw telefoon waterschade?

Bij Gsm-wereld  lossen wij het vakkundig en snel voor u op!

Wij begrijpen natuurlijk hoe onmisbaar een smartphone of tablet kan zijn, daarom kunt u binnen openingstijden altijd bij ons terecht voor een reparatie, ook zonder afspraak. Zo zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer een werkend toestel heeft. Op het overgrote deel van onze reparaties kunt u gewoon wachten, want ze zijn vaak met 30 min gereed. En het mooiste is, even vragen om advies of een kleine service kost bij ons niets!

WAT  KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


SCHERM REPARATIE
Defecte of gebroken schermen kunnen vervangen worden terwijl u wacht. Wij gebruiken zowel  originele  onderdelen, als van hoogwaardige kwaliteit. Vaak heeft u zelf de keuze tussen deze 2 opties.

SOFTWARE UPDATE
Reageert uw toestel niet of is het erg traag geworden, vertoont hij de laatste tijd kuren, wilt u de laatste versie van het besturingssysteem op uw toestel, of blijft hij vastlopen? We helpen u graag verder door te zoeken naar de juiste softwarematige oplossing.

BATTERIJ VERVANGEN
Problemen met het opladen van uw toestel? Loopt uw batterij wel erg snel leeg? Wij kunnen het probleem opsporen en opzoek gaan naar een gepaste oplossing. Dit kan inhouden dat de accu vervangen moet worden, of er een probleem in het laadcircuit opgelost moet worden.

Natuurlijk zijn er nog veel meer reparaties mogelijk. Klik boven aan de pagina op het merk en model telefoon dat u heeft, en dan krijgt u een overzicht van de mogelijke reparaties met prijzen. Mocht uw toestel of benodigde reparatie er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze filialen.        

      
ACCESSOIRES
Is uw oplader defect, of wilt u extra bescherming? Bekijk ons ruime assortiment aan accessoires in een van onze filialen (silicone hoesjes, boekhoesjes, screenprotectors etc.). Ook houden wij ons assortiment up-to-date met de nieuwste gadgets.

 

REPARATIE VOORWAARDEN

 

Let op
1. Het toestel dient binnen drie maanden opgehaald te worden, anders wordt het vernietigd/toegeëigend door GSM Wereld.
2. GSM Wereld is niet aansprakelijk voor uw data op uw toestel, van deze dient u vooraf een back-up te maken.
3. Zonder het reparatie  bonnetje is het niet mogelijk om het toestel op te halen.
4. GSM Wereld kan niet aansprakelijk worden gesteld op bovenstaand vermelde werkzaamheden.
5. Garantie alleen op het vervangende onderdeel (Met uitzondering van val, stoot of waterschade).

6.Bij gebrek aan onderdelen kunnen de reparaties iets langer duren!

7. GSM Wereld stelt zich niet verantwoordelijk voor overige reparaties


Bij niet gerepareerde smartphones en /of tablets bereken we altijd een onderzoekskosten vanaf €15,- en voor laptops en/of pc's vanaf €25,-