Pasfoto

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Wij van GSM Wereld in Arnhem zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen in onze filiaal in Arnhem met pasfotoservice. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief.

Onze pasfotoservice is alleen in filiaal Arnhem

200m van Stadhuis Arnhem

Pasfoto service zonder afspraak !

Officiële pasfoto maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kun je terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

Digitaal rijbewijs verlengen

We hebben in de winkel de mogelijkheid om de pasfoto online aan te leveren bij het RDW. Wanneer de foto is ontvangen kun je met je DigiD online de verlenging van jouw rijbewijs regelen.

Prijslijst Pasfoto Nederland

4x pasfoto €10,-
8x pasfoto €12,- (per persoon)
Rijbewijs verlengen + 4x pasfoto €15,-
Extra groot pasfoto + €2,- (per stuk)
Foto verzenden via mail + €2,-
1x grote foto (zonder pasfoto's) €10,-

Prijslijst Pasfoto Buitenlandse documenten

4x pasfoto €12,-
8x pasfoto €16,-