Waterschade behandeling

Als uw telefoon of tablet waterschade of andere vloeifstofschade heeft, is uitzetten het eerste wat u moet doen (als het toestel al niet zichzelf heeft uitgeschakeld). Hiermee voorkomt u verdere schade. Zet het toestel absoluut niet meer aan en laadt het toestel ook zeker niet meer op.

Uw toestel moet het liefst binnen 3 dagen na het contact met water en/of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het moederbord te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificatie zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificaat hun toestel ook heeft.

De kosten voor onze waterschade behandeling bedragen €39,99. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd en chemische middelen. Reparatie duur is 1 a 3 werkdagen. Bij verdere kosten word eerst overlegd. 

Garantie bij waterschade

Fabrikanten geven nooit garantie bij waterschade en valschade. Waterschade kan door een reparateur makkelijk geconstateerd worden omdat er in alle mobiele apparaten indicatoren zitten die verkleuren bij aanraking met vocht.