Playstation 5

U kunt bij ons terecht voor een Playstation 5 reparatie. Een HDMI poort vervangen, onderhoudsbeurt of de Playstation 5 valt tijdens het gamen uit, zijn geen onbekende reparaties voor ons. Wij van GSM Wereld houden ons al jaren bezig met het repareren van Playstations. Alle problemen worden met de grootste zorg en aandacht verholpen. Reparaties worden uitgevoerd met professioneel gereedschap voor o.a. een moederbord reparatie. Wat het probleem ook is, wij hebben voor elk Playstation 5 een oplossing.

Wat kost het?

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze reparatiepunten in Deventer of Arnhem. Hiervoor worden €49,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer wij uw Playstation 5 kunnen repareren.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw PS5, ontvangt u een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Na elke reparatie wordt je Playstation 5 gratis stofvrij gemaakt en vervangen we de liquid metal.

Hoelang duurt het?

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw Playstation 5 dagen moet missen. Daarom doen wij er alles aan om een PS5 reparatie op de hoogst mogelijke snelheid, zonder het risico op fouten uit te voeren. De doorlooptijd is afhankelijk van de benodigde reparatie, welke onderdelen nodig zijn en/of deze onderdelen op voorraad zijn. Na het onderzoek laten we u weten wat de verwachting is.

Prijslijst

Onderzoeken €49,99

Werkt jouw console niet na verwachting? Wij kunnen dit voor je onderzoeken.

HDMI Poort reparatie €129,99

De HDMI aansluiting is zichtbaar beschadigd of hij maakt slecht contact.

Blu-ray lens vervangen €124,99

Jouw Blu-ray speler moet worden vervangen worden als jou console geen disks meer leest.

Harde schijf €op aanvraag

Wanneer je harde schijf kapot is kunnen we deze vervangen voor een nieuwe. Het is ook mogelijk een grotere schijf te plaatsen zodat er meer opslagcapaciteit beschikbaar is.

Moederbord onderzoek €59,99

Je hebt overige problemen die niet zijn te wijten aan de vervangbare onderdelen van jouw console. Denk hierbij aan het niet meer kunnen inschakelen van de wifi-verbinding of het apparaat loopt snel leeg.
Na onderzoek krijg je een kostenoverzicht

HDMI IC vervangen €179,99

Jouw console geeft wit licht en de HDMI poort lijkt niet beschadigd. In deze gevallen kan het zijn dat de IC vervangen dient te worden.

Ventilator vervangen €129,99

Jouw ventilator moet vervangen worden omdat het apparaat veel geluid maakt tijdens het spelen.

Blu-ray speler €189,99

Jouw blu-ray speler moet worden vervangen als jouw console geen disks meer hekent of wanneer deze niet meer blijven zitten.

Onderhoudsbeurt €64,99

Maakt jouw console veel geluid en treft deze hele veel stof? Wij kunnen dit voor je stofvrij maken en ook de koelpasta vervangen. Zonder een vernieuwde koelpasta kan tot een oververhit processen leiden. 

 

Her installeren software €59,99

Indien jouw console onverwacht is vastgelopen of niet meer opstart en een reset helpt niet, kunnen wij het besturingssysteem opnieuw installeren.

Up-to-date €49,99

Indien jouw console niet meer wilt updaten, kunnen wij dit voor je uitvoeren. 

De meest voorkomende Playstation 5 problemen

  • De Playstation 5 start op, maar heeft geen beeld of geluid meer. De HDMI poort is niet beschadigd en het lampje brandt wit.
  • De Playstation 5 valt tijdens het gamen uit en wordt heel erg warm. De Playstation 5 heeft een onderhoudsbeurt nodig.
  • De Playstation 5 leest geen games of andere discs of geeft een foutmelding tijdens het spelen. De Blu-ray laser is defect.
  • De Playstation 5 gaat niet meer aan of start niet op.
  • De pinnetjes van de HDMI poort zijn beschadigd en moet vervangen worden.
  • De Playstation 5 kan geen verbinding maken met het internet
  • De connector van de voeding of een andere component op het moederbord is kapot.