Game Console Reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en kom langs voor een reparatie voor zowel je Playstation, Xbox of Nintendo. Meestal is  na een bepaalde tijd spelen, uw Xbox toe aan een kleine onderhoud. Wij kunnen uw Xbox van binnen weer helemaal stof vrij maken, zodat u weer lange tijd gebruik kunt maken van uw Console! Bij ons bent u uw Console geen 2 weken kwijt, maar doen dit meestal binnen 1 dag.  Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op  of bel naar +31616807944. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Wat kost het?

Elk Xbox probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze één van onze winkels. Hiervoor worden €49,99 onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze kosten komen te vervallen wanneer wij uw Xbox kunnen repareren. Na het onderzoek nemen wij contact met u op en sturen u per e-mail een prijsopgave. Zodra u hiermee akkoord bent gegaan, zal de reparatie beginnen.

Hoelang duurt het?

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw Xbox dagen moet missen. Daarom doen wij er alles aan om een reparatie op de hoogst mogelijke snelheid, zonder het risico op fouten uit te voeren. De doorlooptijd is afhankelijk van de benodigde reparatie, welke onderdelen nodig zijn en of deze onderdelen op voorraad zijn. Na het onderzoek laten we u weten wat de verwachting is.