Watch Series 7 41mm (A2476)

Moet je Apple Watch 7 glas vervangen worden, omdat er een barst in het scherm zit? Ook hier helpen wij je graag mee verder. Kom langs in de winkel, en dan regelen wij je iWatch 7 scherm reparatie.  

Scherm €199,99

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Batterij v.a. €69,99

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan. Voor Apple: Is jouw toestel nog binnen garantie, maar de batterij heeft meer dan 80% conditie? dan kunnen wij deze enkel betalend vervangen

Software herstellen €34,99

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Aan/Uit knop flex kabel €99,99

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Waterschade behandeling €44,99

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Waterdichtheid kan na verloop van tijd afnemen. De volgende situaties kunnen van invloed zijn op de waterbestendigheid van uw Apple Watch en moeten worden vermeden:

  • Een Apple Watch laten vallen (hierdoor kan de behuizing beschadigen)
  • Een Apple Watch blootstellen aan zeep of zeepwater (bijvoorbeeld tijdens het douchen of baden).
  • Een Apple Watch dragen in een sauna of stoomcabine.
  • Een Apple Watch dragen tijdens het zwemmen

Wij volgen de richtlijnen van Apple en bieden geen garantie op waterschade. Dit kan vaak wel vergoed worden door uw verzekering. Wij kunnen je helpen met de nodige papieren hiervoor.