Bij Console Reparatie Center ben je aan het juiste adres voor een Nintendo switch reparatie. Wij helpen jou graag met het vervangen van de USB-C oplaadpoort, het repareren van de joy cons of het vervangen van de batterij. We streven er naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Door onze snelle en betrouwbare service, kunnen wij jouw Nintendo switch vaak al binnen 1 werkdag repareren. Standaard geven we drie maanden garantie op alle reparaties/onderdelen. Heeft u een vraag over een van onze reparaties, neem dan contact op met de klantenservice.

Hoelang duurt het?

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw Nintendo dagen moet missen. Daarom doen wij er alles aan om een reparatie op de hoogst mogelijke snelheid, zonder het risico op fouten uit te voeren. De doorlooptijd is afhankelijk van de benodigde reparatie, welke onderdelen nodig zijn en of deze onderdelen op voorraad zijn. Na het onderzoek laten we u weten wat de verwachting is.

Wat kost het?

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze reparatiepunten in Arnhem of Deventer. Hiervoor worden €39,99 onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer wij uw Nintendo Switch kunnen repareren.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw Nintendo Switch, ontvangt u een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Na elke reparatie wordt je Nintendo Switch gratis stofvrij gemaakt en vervangen we de koelpasta.

Reparatie Prijs
Onderhoudsbeurt €39,99
USB-C Oplaadpoort vervangen €119,99
Game kaart slot vervangen €114,99
Batterij vervangen €84,99
LCD Scherm vervangen €129,99
Touchscreen vervangen €109,99
Moederbord reparatie v.a €89,99
Slide bar vervangen €54,99 per stuk.
Joy con reparatie v. a. €30,-
Overige reparaties op aanvraag.