PROFESSIONELE PLAYSTATION REPARATIE 

Bent u een fanatieke gamer en is uw geliefde PlayStation plotseling gestopt met werken? Geen probleem, wij van GSMWereld zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest uiteenlopende PlayStation reparatie diensten. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar voor het verrichten van PlayStation onderhoud: of u nu een PlayStation 3, PlayStation 4 of PlayStation 5 bezit, wij hebben de expertise in huis om uw console te repareren. Of het nu gaat om een defecte console, opstartproblemen, lawaaiige ventilatoren of andere technische problemen, wij zijn in staat om het probleem snel en efficiënt in kaart te brengen én op te lossen.

Onderhoud

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden maken we de console helemaal schoon. De console wordt op een professionele manier uit elkaar gehaald en stofvrij gemaakt. Vervolgens vernieuwen wij ook de koelpasta. Zonder een nieuwe koelpasta kan leiden tot oververhit raken van de processor, wat tot permanente schade aan je console kan leiden.

Onze PS diensten

Wij bieden diverse diensten aan omtrent PlayStation onderhoud. Als uw PlayStation niet meer naar behoren functioneert, is het belangrijk om het apparaat zo snel mogelijk te laten repareren. Onze deskundige technici zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verschillende hardware- en softwareproblemen. Van defecte HDMI-poorten tot softwarefouten die het opstarten belemmeren, wij hebben altijd de juiste oplossingen voor al uw behoeften.